Wednesday, July 04, 2007

Open Tuin Dagen Marienhof 1 juli 2007

Er is waanzinnig veel regen gevallen, de afgelopen dagen. Eigenlijk kun je dan niet de tuin in, want dan zak je wel 10 centimeter de grond in. Op zondag om 14:00 uur kwam gelukkig de zon even kijken, want we hebben ondanks het weer toch nog 30 bezoekers gehad. Eén van hen had in Boskoop bij de bomen gewerkt, en er was in onze tuin één boom die hij niet herkende, een bijzondere linde. Zoiets is natuurlijk erg leuk voor ons.
De tuin ziet er prachtig uit, niet verwaaid, en de planten niet neergeslagen door de buien. Gelukkig kun je wel gewoon over het gras lopen, maar werken in de tuin is uit den boze, want je voetstappen slaan de grond helemaal dicht.

7 comments:

Dick said...

Dat heb ik nou net gemist maar er komen vast nog wel eens open dagen en dan hopelijk met mooier weer.

Judith van Praag said...

Dat is jammer Dick, maar je hebt gelijk, op 21 en 22 juli doet de familie Dijkema weer mee met Open Tuindagen. Leuk dat je weer op het blog kwam kijken overigens. Vr. gr.

Dick said...

Ik heb je blog gelinkt op het mijne dat leek me wel leuk omdat de tuinen niet ver van Texel zijn.
Groeten: Dick

Judith van Praag said...

Dat Dick,

Wat aardig van je. Ik heb ook jouw Texel blog gelinkt naar deze van de Tuin van de Mariënhof.

Overigens mag ik dan wel voor opzet, redactie en eindredactie tekenen, alle tekst en foto's worden door de familie Dijkema geleverd.

Vriendelijke groet,
Judith

Dick said...

Maar wat is nou precies het adres en hoe laat is het open. Het zou kunnen dat we nog die kant opgaan dat weekend en dan is het zonde om niet te kijken.

Gr. Dick

Judith van Praag said...

Bedankt voor de interesse Dick. Ik heb tijden en adres gepost, en is overigens ook te vinden in de link voor Rijksmonument de Marienhof aan de rechterkant van de pagina.

Dick said...

O dat heb ik niet gezien maar zo is het duidelijk en wie weet brengen we wel een bezoek.