Friday, December 18, 2009

Marienhof Winterwonderland Week voor Kerst


Wij lieten in een eerdere post al weten dat we de correctiefase van het manuscript voor ons boek 'Een reis door mijn tuin' voorbij zijn. Het is vreemd om niet meer ieder vrij uurtje met dan wel het schrijven aan (Meinoud) of corrigeren van(Jeannette) het boek bezig te zijn. Volgend jaar, volgende maand dus, in januari 2010 gaan de 'flyers' op de post.

Klik voor meer informatie over Een reis door mijn tuin HIER. De link brengt u naar de speciale informatiepagina. Aldaar aangekomen vindt u rechts in de kantlijn een uitnodiging om alvast dankzij MediaInvita een kijkje te nemen binnen het boek.

De foto hierboven toont de tuin achter het huis. In ons boek staat een foto vanaf de zelfde plek, maar in de zomer genomen, met bloeiende borders , en de goudiep volop in het blad.

Op dit blog heeft vaker een foto gestaan van ons Hosta laantje. De prachtige Hosta plantiginea is nu niet te zien, maar de zichtas, met dank aan de buurman, is mooier dan ooit.

Terwijl 'global warming' wereldwijd het onderwerp is van gesprek, is het in Nederland sinds lang niet zo koud geweest nog voor de winter goed en wel is aangebroken. Vannacht wordt -10 Celsius voorspeld. Er ligt al veel sneeuw, dus we hebben uit voorzorg voor vier dagen boodschappen gedaan.

1 comment:

Judith van Praag said...

Machtig mooi, zoals dat strijklicht de toppen van de buxushaagjes in het winterzonnetje zet.