Friday, June 13, 2008

De Tuin Exclusief


Hebben we het er net over gehad dat we overwegen een Robinia Casque Rouge op de plaats waar de tulpenboom stond te planten, en laat nu De Tuin Exclusief in het zomer nummer aandacht aan die fraaie boomsoort besteden!
Maar niet alleen dat: Wij staan in De Tuin!
Dat wil zeggen, journaliste Jeannette van Ditzhuijzen heeft ons geinterviewd voor een mooi artikel over de manier waarop wij als echtpaar en team aan de tuin werken.
Otto Kalkhoven heeft de foto's verzorgd voor een prachtige representatie van alles dat groeit en bloeit en ons altijd weer boeit (vrij naar Fop I. Brouwer).

Los van het feit dat het stuk over de tuin van de Mariënhof, en ook dat over Robenia's zeer de moeite waard is, valt er nog heel veel ander moois te bekijken en lezen in deze meest recente editie van De Tuin. Deze uitgave van Greenshoots is minder een tijdschrift dan een naslagwerk en wordt door menigeen bewaard. Onlangs lazen we nog ergens dat iemand volledige jaargangen van De Tuin van de hand wilde doen 'wegens kleiner gaan wonen'. Zoiets geeft al aan hoe flink De Tuin uit de kluiten gewassen is. Een aanrader.

No comments: